Petra 56 Kragujevac

Please complete the required fields.
Ime: Petra

Godine: 56 godina

O sebi: Pozitivna osoba, uvek nasmejana, spremna na sve što je novo, volim isprobati sve i ako mi se svidi i ponoviti. Volim ponekad da popijem koju čašicu jer se lakše opustim, kada si u mom društvu život je veseliji.

Tražim: Ja sam skromna osoba koju život nije mnogo mazio ali sam ipak uspela da si u životu stvorim dosta toga i sada mi jedino fali neko sa kim bi provela najlepše trenutke u životu. Već nekoliko godina sam sama i priznajem ponekad mi fali muško društvo,  za početak da razmenimo neku porukicu a nakon toga ko zna život je kratak i treba ga živeti svaki dan kao da je poslednji. Godine mi nisu toliko bitne mogu mi se prvenstveno javljati stariji muškarci i poneki mlađi jer nisam ja toliko probirljiva i smatram da godine nisu najbitnije a ono što je bitno jeste da se pronađe srodna duša.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Pošalji PR PETRA TEKST PORUKE na broj 6292

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a – A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP PR i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050